Resultaten voor advocaat dordrecht

AMI Advocaten.
Homepage Ten Holter Noordam advocaten.
Ten Holter Noordam. Ten Holter Noordam advocaten is een ambitieus multiservice kantoor met 45 gespecialiseerde advocaten en juristen en vestigingen in Rotterdam en Dordrecht. Ons doel is het bieden van praktische oplossingen voor gecompliceerde juridische problemen en het oplossen en voorkomen van geschillen tegen redelijke tarieven.
Gilhuis Advocaten Dordrecht.
En u weet het: al een uurtje praten met een advocaat, kan vaak veel geld en moeite voorkomen. Dus laat u vanwege de kosten niet bij voorbaat afschrikken om er een advocaat bij te roepen. G ilhuis A dvocaten. Tel: 078 63 11 220. Fax: 078 61 31 752. 3300 AX Dordrecht.
VJK advocaten Dordrecht echtscheidingsadvocaat.
VJK advocaten mediators Dordrecht. Désirée van den Berg en mr. Wilma Kouters, samen VJK advocaten mediators, zijn ruim ervaren en kundig in diverse aspecten van het personen en familierecht, met name scheidingsrecht. VJK advocaten is gevestigd in Dordrecht en werkt voor zowel particulieren als ondernemers.
Advocaat arbeidsrecht Dordrecht.
de regio: Barendrecht Heerjansdam Hendrik Ido Ambacht Mijnsheerenland Rhoon Rotterdam Rotterdam-Zuid Ridderkerk Dordrecht Zwijndrecht Alblasserdam Spijkenisse Schiedam Vlaardingen Arbeidsadvocaat Rotterdam Echtscheiding Rotterdam Echtscheidingsadvocaat Rotterdam Advocaat Rotterdam Advocaat Ridderkerk Advocaat Lansingerland Advocaat Oud-Beijerland Advocaat arbeidsrecht Dordrecht Echtscheiding Barendrecht. Scroll naar bovenzijde.
Veldhuijzen Nuiten Advocaten Mediators.
Zonder afspraak of, als u dat beter bevalt, mét kunt u bij ons binnenlopen om ons uw vragen voor te leggen. Kosteloos tijdens het spreekuur! Lees meer over het inloopspreekuur. Het volgende inloopspreekuur is op dinsdag 6 november. de Raadtsingel 89. 3311 JG Dordrecht.
Van Twist Advocaten.
Van Twist Advocaten 078 648 91 29 is een advocatenkantoor gevestigd in het historische centrum van Dordrecht en heeft zich gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden.: vreemdelingen en asielrecht. Bij van Twist Advocaten zijn de volgende advocaten werkzaam.: Edwin van Twist is de grondlegger van het kantoor. Zijn werkzaamheden strekken zich met name uit tot het vreemdelingen en asielrecht. In dit rechtsgebied heeft Edwin van Twist zich als zeer kundig specialist gepositioneerd. Naast het vreemdelingen en asielrecht houdt Edwin van Twist zich bezig met strafzaken. Kees Wijnmalen behandelt zaken in het vreemdelingen en asielrecht en in het strafrecht. Door zijn jarenlange ervaring is Kees Wijnmalen een advocaat die het klappen van de zweep kent.
Advocaat nodig? Van Leur en Harent Advocaten.
Het kantoor is gevestigd in Dordrecht, maar het is ook mogelijk om een bespreking te houden in Schiedam. Wij behandelen zowel zaken op basis van gefinancierde rechtshulp als op basis van het uurtarief. Ons kantoor heeft zich toegelegd op een beperkt aantal rechtsgebieden.

Contacteer ons